VIVA LA BASKA | ONS WONDERMOOIE VAKANTIEHUIS

HET HUIS


DE INDELING


GELIJKVLOERS

Gelijkvloers met leef- en eetruimte,met TV, o.m. TV Vlaanderen, DVD speler met een 100 tal films, bibliotheek met allerlei romans, muziekinstallatie, salon (slaapdivan), eettafel, volledig ingerichtekeuken, met vaatwasser, Senseo en nespresso toestel, alles wat ook maar nuttig is in een keuken. Dit niveau geeft uit op een ruim terras in twee niveau,s met o.m.een buitenkeuken: grote barbecue, stenen waterbak, granieten werkbladen en elektriciteit om buiten een elektrische kookplaat aan te sluiten, dit alles vlak bij de olijfgaard aan het huis.


TWEEDE NIVEAU

Een ruime slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en twee kleerkasten, plaats voor een kinderbed, uitgevend op terras met zeezicht; een kleinere slaapkamer met dubbelbed en kleerkast, uitgevend op terras met zeezicht, beide kamers met airco; afzonderlijke WC, ruime badkamer met douche en lavabo, traphal


DERDE NIVEAU

Twee identieke slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en kleerkasten, elk uitgevend op terras met zeezicht, elke kamer met airco, badkamer met WC en douche en lavabo, waskamer met wasmachine, strijkplanken -ijzer.

Rondom de woning die volledig vrij zeezicht heeft vooraan en achteraan uitziet op de bergen, zijn een olijfgaard, terrassen, parkeerplaats voor een drietal wagens.

Achter en boven de woning, met een prachtig zicht op zee en bergen, ligt het zwembad (8 op 3 en 1,50 diep) met poolhouse, waarin ligzetels, parasols, ....zonneterassen erond.

WOONCOMFORT